Beskrivelse

Dette er et produkt som tilsynelatende ikke forteller mye om seg selv ut i fra hvordan den ser ut, men tro meg - etter noen timers trening så får man dreisen på det og man klarer å spinne innerkulen i en utrolig hastighet. Hva er dette godt for spør du nå! Dette produktet er rett og slett et treningsapparat, en morrodings og samtidig et avhengighetsprodukt. Når man får innerkulen til å spinne, så dannes det en form for motstand. Ved bare å benytte håndleddet (og her er hemmeligheten) vil man få en trening i alle armmuskler som kjennes lenge og armen blir helt øm og skjelvende. Jo raskere du spinner jo sterkere lyser kulen!


Et spinn og du er hekta!


Spesifikasjoner:

  • Powerball - Gyrokule
  • Ved å spinne ballen får den en enorm motstand
  • Trener opp alle armmuskler
  • Størrelse: 7cm i diameter
Gyrokule
Et spinn, og du er hekta...
Pris Kr 100,- Kr 149
Produktomtaler
Thomas Bakken
Denne ballen er helt genial... Jeg prøvde den for første gang hos en kamerat, og etter det fikk han den nesten ikke igjen. Ikke bare er den morsom, men den trener opp armen til en skikkelig muskelarm. Det kan nesten ikke bedre. Med det første er den vanskelig å manøvrere, men etterhvert blir du bare bedre og bedre og kula inni går bare fortere og fortere. Det blir bare gøyere og gøyere og armen blir bare større og større....

Tola Pen
Positivt: -Kvalitet -Gøyalt og sunt -Pris -Tiltrekkende Negativt: -Bråker Konklusjon: Nesten, ja nesten en 10er, men denne bråker rett og slett for mye, det er trist at jeg må legge den fra meg når jeg skal ha en samtale, eller sitter med andre. Ellers er det ett produkt for alle, serlig for folk som ikke liker å trene, eller ikke har tid. Så kan de trene armene og mykne opp håndledde. Jeg som er servitør og løfter masse tallerkner har fått det mye bedre ved å ta å bruke ballen før jobb, og etter jobb. Da får jeg ikke muskelsmerter eller lignende. Går raskt å varme opp armene med denne.


Skriv en produktomtale
Ditt navn


Sikkerhetskontroll: skriv ordet shop i feltet nedenfor: