Beskrivelse

Glow Brick er laget av lyspigmenter som er støpt inn i en ekte lyspære. Lyspæren er så støpt inn i en blokk av akryl og under produksjonsprosessen skapes det et lite mellomrom mellom pæren og akrylet. Det er dette som gir den mystiske lyseffekten. Overflaten på Glow Brick er polert for å gi en juvel lignende effekt. En vakker selvlysende pære som suger til seg energi fra solen om dagen og utløser den om natten. Mystisk og vakker!Spesifikasjoner:

  • 11 x 8 x 8cm
  • Ingen batterier kreves * Den tekniske betegnelsen på dette er 'photoluminescence "- en prosess der energien blir absorbert av en substans og gir ut lys i "sakte" form.
Glow Brick
En vakker og mystisk lyspære
Pris Kr 199,- Kr 298
Produktomtaler
Tola Pen
Positivt: -Oser av kvalitet -Populært blant gjester -Kan brukes på mange områder -Pent lys Negativt: -Lyser ikke lenge -Trenger kraftig med lys -Du får desverre ikke noe lys på natten -Lett for å få riper og sprekk Konklusjon: Dette er en av de kuleste produktene jeg har sett. Så lenge den står å lyser så er den praktfull og tiltrekker masse oppmerksomhet! Som sakt kan du bruke den til forskjellige områder, f.eks pc styling :D


Skriv en produktomtale
Ditt navn


Sikkerhetskontroll: skriv ordet shop i feltet nedenfor: